Technische uitleg QUANTEC®

Bio-communicatie

Biologische organismen hebben de mogelijkheid buiten waarneembare of meetbare gebieden met elkaar te communiceren. ( Bio-Communicatie )

Instrumentele bio-communicatie is de mogelijkheid om een fysiek apparaat zo te bouwen, dat het kan simuleren dat het een biologisch systeem is. Resultaat: Het apparaat kan nu informatie uit andere biologische systemen krijgen of informatie doorgeven aan andere systemen.

De interfaces waarmee een computer kan communiceren met biologische systemen, zijn aan de ene kant gebaseerd op diodes die witte ruis produceren en interpreteren en aan de andere kant op de niet-lokaliteit van de kwantum-fysische fenomenen.

Witte Ruis

De diode die de witte ruis genereert, kan worden gezien als de vroeger gebruikte televisie of radio kwartsbuizen. Het geluid heeft het attribuut “wit” omdat de presentatie op een zwart scherm doormiddel van flikkerende witte stippen gebeurt. Dat ziet er vergelijkbaar uit als vroeger op een tv-scherm nadat de programma’s waren afgelopen. De ruis van de Quantec-diode zelf kan vergeleken worden met een radio die tussen twee zendstations staat afgesteld en diep rommelt, dan weer hoog fluit en vervolgens in de midden frequenties ruist, totaal willekeurig en zonder herkenbaar patroon.

Op het moment echter , dat deze ruis met bewustzijn in verbinding treed verandert de ruis. Deze veranderingen kunnen vervolgens in een computer worden verwerkt en geinterpreteerd. Quantec maakt gebruik van deze mogelijkheid om te communiceren met het bewustzijn door met behulp van deze witte ruis in combinatie met zijn databanken ( Bijv. Acupunctuur, Sabotageprogramma’s, kleuren, affirmaties, vitaminen etc. ) te bepalen welke bijdrage gewenst is.