Quantec®

Moeiteloos Wel-Zijn

Nieuwe QUANTEC® Technologie!

Bioresonantie is gebaseerd op uitvindingen op het gebied van de bio- en quantumfysica.

De kennis die hier werd vergaard wordt tot nu toe slechts beperkt toegepast in de reguliere geneeskunde, het vormt echter de basis van de bioresonantie therapie.

Iedere materie is gecomprimeerde energie en straalt dit ook uit. Elk lichaamsdeel, elk orgaan en elke cel straalt energie uit. Dit geldt ook voor virussen, bacteriën, pollen etc. Iedere stof heeft zo zijn eigen kenmerkende karakter. Dit individuele energetische karakter wordt ook wel “frequentiespectrum” genoemd.

Via dit frequentiespectrum communiceren de cellen met elkaar. Dit gebeurt via lichtflitsen ( biofotonen ). In een gezond lichaam functioneert deze informatie uitwisseling ongehinderd. Zo kan iedere cel en elk lichaamsdeel zijn functie goed uitvoeren.

Storende substanties echter, zoals gifstoffen, bacteriën, parasieten, electrosmog , kleur- en smaakstoffen etc. werken op het lichaam in en verstoren de communicatie. Hetzelfde gebeurt met emoties. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat emoties, en met name de negatieve, een verandering in de cel teweegbrengen. Zodra de normale communicatie in of tussen de cellen verstoord is, wordt het functioneren van de cellen gehinderd. Uiteindelijk ontstaan hierdoor ziektesymptomen als pijn, allergie, concentratieverlies, chronische vermoeidheid etc.

Via de bioresonantietherapie worden de kenmerkende frequenties van de verstoringen ten opzichte van een normaal-situatie opgespoord. Deze verstoringen zijn vaak divers in karakter en in sterkte. Zo heeft een lichamelijk probleem vaak ook een emotionele component of zijn voor het oplossen van een verstoring meerdere disciplines nodig. ( bijvoorbeeld én vitaminen én mineralen én inzicht in je ‘energielek’. ) Daar ligt de kracht van de QUANTEC®.

De QUANTEC® put bij het scannen naar oplossingen voor de verstoringen uit 300 databanken waar zo ongeveer alle reguliere en alternatieve methodes en middelen in verzameld zijn. Vervolgens stuurt QUANTEC® de hele combinatie aan oplossingen in frequentie naar u toe. U koopt dus geen aanvullende middelen, gaat niet naar huis met allerlei oefeningen, hoeft u niet bij de zoveelste therapeut aan te melden. Alles wat u nodig heeft komt in frequenties naar u toe. Moeiteloos dus.

Dat maakt deze methode, naast voor volwassenen, bij uitstek geschikt voor kinderen en jongvolwassenen.

De toepassingsmogelijkheid van deze technologie is nagenoeg onbeperkt!

QUANTEC® is op dit moment wereldwijd het enige apparaat dat zo succesvol is in de quantum fysica, dat het doelmatig ingezet kan worden in de bio-communicatie. In 2010 won de QUANTEC® niet voor niets de “Gouden medaille voor de beste innovatie op het gebied van Gezondheid” in Duitsland.