Helende Reis-Brandon Bays

Brandon Bays is de bestsellerauteur van het boek ‘De Helende Reis’. Hierin beschrijft zij hoe ze, na het ontdekken van een enorme tumor in haar buik, een methode ontwikkelde die niet alleen haarzelf maar ook anderen is staat stelt zichzelf te helen van allerlei ziektes en aandoeningen. De basis van haar methode ligt in het feit dat de menselijke emoties een belemmerend effect hebben op celniveau. Dat dit zo is is inmiddels door wetenschappelijk onderzoek bewezen.

Wanneer de negatieve emoties uit het verleden worden opgeruimd, krijgen de cellen de kans om zich te herstellen en nieuwe, gezonde cellen aan te maken en verdwijnt het fysieke probleem. U hoeft hierbij echt niet alleen aan grote trauma’s te denken, ook kleinere emotionele gebeurtenissen kunnen onze cellen negatief beïnvloeden en, zeker na langere tijd, fysieke klachten opleveren. Wanneer u een Helende Reis doet zult u merken dat het u direct zal opluchten en dat het u verbeteringen oplevert. De reis zelf doet u gewoon in een gemakkelijke stoel in de vorm van een geleide meditatie met feedback. U bent er ten alle tijden zelf bij en het is dus niet te vergelijken met hypnose.

Naast de fysieke Helende Reis ontwikkelde Brandon Bays een Emotionele Helende Reis welke u kunt inzetten wanneer u klachten ervaart vanuit onzekerheid, depressie, moeite met het verleden, uit balans zijn, na een grote emotionele schok etc. Ook deze reis doet u vanuit uw stoel en reeds bij het verlaten van de praktijk voelt u zich lichter, opgewekter, rustiger, liefdevoller en standvastiger.